Leaderboard награди - условия

01

Какво е Leaderboard?

Leaderboard е категория в апа, която служи за визуализация на текущите потребители с най-много спечелени кинти за определен период или като цяло.

Участниците в Leaderboard състезанията имат право да участват за спечелването на редица материални и нематериални награди, осигурени от екипа на Bas4e, като благодарност за страхотното съдържание, което създават, за това че активно участват в различни бас4ета, както и за това че могат да бъдат супер забавни, креативни и уникални.

Всеки активен потребител на бас4е приложението - автоматично става участник и в Leaderboard-a и надпреварите за наградите, осигурени от Бас4е ап.

Издигането в класациите за спечелване на награди - става чрез печеленето на Кинти.
Влез в клaсациите
Басирай се яко, трупай кинти и печели влияние сред нови приятели.
Най-готините влизат в топ класациите.

02

Има ли активен срок за Leaderboard класациите?

Всяка надпревара за различна награда има начален период, както и краен такъв. Периода на всяка надпревара може да видите или на официалната страница на Bas4e апа bas4e.com , или в самото приложение.

03

Какви са начините за получаване на кинти, които участват в класациите на Leaderboard-a?

Bas4e Хващай се на бас

Покани приятел

За всеки поканен приятел, който свали и инсталира Бас4е апа на мобилното си устройство - получаваш 50 кинта, а поканеният приятел автоматично получава 25 кинта.

Създай басче

За всяко създадено предизвикателство в приложението, на което са се хванали на бас повече от двама човека - получаваш определен брой кинти, спрямо таблицата:
Bas4e Хващай се на бас

Участвай в бас4е

Всяко едно басче, в което участваш ти носи определена сума кинти, ако успееш да познаеш верния отговор на прeдизвикателството. Наградният фонд на всяко бас4е се определя от броя на участниците в него и размера на кинтите, които са отделили за предизвикателството.

Всеки път преди разпределението на кинтите на всички участвали в бас4ето, 10% от наградният фонд се изгарят от апа, за да се гарантира инфлацията на кинти в приложението. Можете да видите примерно разпредление на кинти в демо бас4е

04

Какви са начините да загубя кинти?

Кинти могат да бъдат загубени, ако участваш в предизвикателство и се окаже, че не си успял да познаеш правилния изход от бас4ето.

Загубените кинти не влияят на класирането ти в Leaderboard-a. Там броим само спечелените кинти!

05

Падам ли надолу в класациите ако губя кинти?

НЕ. Загубените кинти не влияят на класирането ти в Leaderboard-a. За мястото ти в текущото класиране - броим само спечелените кинти!

06

Как се обновява информацията в Leaderboard класациите?

Обновяването на класациите е Live event и всяка актуализация с отразява мигновено. Имено заради това - имайте в предвид, че някой може да те изпревари буквално в последните секунди, затова се убедете, че участвате активно до последния момент.

07

Какви са наградите в Leaderboard класациите?

Всички награди, които всички участници в Leaderboard-a имат шансове да спечелят с обявяват или на официалният сайт на апа bas4e.com, или в самото приложение.

Наградите нямат някаква определена последователност като материална стойност и понякога може да са осигурени от партньори на Bas4e App.

08

Как се избира победител в Leaderboard игрите?

След изтичането на времевия прозорец, в който участниците се състезават за определена награда - Bas4e App Team организира томбола за спечелването на наградата от един от 10те потребители, заели най-горните десет места.

Участниците заели Топ 3 местата имат и шанс за получаване на Blue badge сертификат и да станат топ инфлуенсъри.

09

Мога ли да преотстъпвам мястото си в Leaderboard?

Не.